Salată Tropicală De Hrișcă
Salata de hrișcă tropicală necesită aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 252 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Un amestec de ceapă, oțet de cidru, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, ceea ce este uimitor. Rețete similare sunt Salată De Hrișcă "Grădină", Salată de hrișcă-tăiței, și Salată De Tăiței De Hrișcă.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, prăjiți hrișca la foc mediu-mare, agitând, până se rumenesc ușor și parfumat (3 minute).
Gatiti hrisca in apa clocotita usor sarata pana cand este frageda (5-7 minute); scurgeți.
Într-un castron mare amestecați oțet, ulei, 1/2 linguriță sare și piper măcinat.
Adăugați hrișcă caldă, ardei gras, mango, ceapă și pătrunjel; aruncați.