Salată Trei Surori
Salata Trei surori ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 10. O porție conține 151 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână rucola, busuioc, boabe de porumb și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salata Celor Trei Surori, Trei Surori Caserola, și Trei Surori Caserola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Coaja și semințele de dovleac; tăiat în cuburi de 3/4 inch. Aruncați dovleceii cu ulei de măsline pentru a acoperi; așezați într-un singur strat într - o tigaie de jeleu de 15 x 10 inci, căptușită cu folie de aluminiu ușor unsă.
Coaceți 20 de minute sau până când dovlecelul este doar fraged și începe să se rumenească (nu gătiți prea mult), amestecând o dată după 10 minute. Se răcește complet (aproximativ 20 de minute).
Aruncați împreună fasolea cannellini, următoarele 4 ingrediente și dovleceii într-un castron mare; acoperiți și răciți 2 până la 4 ore. Aruncați cu rucola chiar înainte de servire.