Salată toscană de fasole și ceapă

Salată toscană de fasole și ceapă
Salata de fasole și ceapă toscană este o fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 141 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Dacă aveți la îndemână oțet de vin, ulei de măsline extravirgin, piper măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare sunt Salată De Ceapă De Roșii Toscane #RealFoods, Salată De Fasole Toscană, și Salată Caldă De Fasole Toscană.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista