Salata Tortellini cu vinaigrette de roșii la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 644 calorii, 18g de proteine, și 36g de grăsime. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de oțet balsamic, oțet de vin, muștar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 59%. Încercați Salată Tortellini cu vinetă de roșii la grătar, Salată Tortellini cu vinetă proaspătă de plante și roșii, și Tortellini, salată de pui și spanac cu vinetă balsamică de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o oală mare cu apă clocotită sărată, gătiți pastele până la al dente, clătiți sub apă rece și scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Preîncălziți broilerul cuptorului și așezați roșiile înjumătățite pe o tigaie la 6 inci de broiler. Fierbeți pielea cu fața în sus până când pielea este încrețită și parțial înnegrită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
3
Așezați roșiile într-un robot de bucătărie și adăugați pasta de roșii, usturoiul, oțetul de vin roșu, oțetul balsamic, muștarul și mierea. Se amestecă până se omogenizează. Cu procesorul în funcțiune, adăugați uleiul de măsline și uleiul vegetal într-un flux subțire constant. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
4
Într-un castron mare, combinați tortellini, brânză, salam, țelină, măsline, ardei gras, ceapă, pătrunjel, rozmarin și suc de lămâie. Aruncați ușor și stropiți cu vinetă pentru a acoperi. Se condimentează cu sare și piper și se servește imediat. Cel mai bine servit la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Aluat De Pâine De Porumb
Varză Proaspătă Mărunțită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat