Salată tocată de vară cu legume murate rapid

Salată tocată de vară cu legume murate rapid
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata tocată de vară cu legume murate rapid. Această rețetă servește 6. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 220 calorii, 7g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ardei gras, piersică, migdale tăiate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Legume Murate Rapid, Legume murate rapid, și Legume Simple De Vară Murate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-o cratiță, combinați cele 2 oțeturi și aduceți la fierbere.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Puneți țelina și morcovii într-un vas termorezistent și turnați oțetul peste legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Lăsați să stea până se răcește. Se amestecă ardeii și se dă la frigider până la rece, 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
5
Scurgeți toate, cu excepția a 2 linguri de oțet din legume; rezervați-l pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
6
Adăugați piersica, castravetele, frise, rucola și varza în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Stropiți salata cu uleiul de măsline, condimentați cu sare și piper și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
8
Adăugați brânza de capră și migdalele și aruncați ușor. Se acoperă salata cu feliile de ou, se presară cu boia afumată și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate42
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista