Salată Tex-Mex mărunțită cu pansament cremos de var
Rețeta se poate face salată Tex-Mex mărunțită cu pansament cremos de var în aproximativ 1 oră și 20 de minute. Această rețetă servește 6 și costă 2,16 USD pe porție. Acest fel principal are 633 calorii, 25g de proteine, și 36g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 2520 de fani. Dacă aveți la îndemână usturoi, ou, frunze proaspăt de coriandru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 90%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Mason Jar Tex Mex Quinoa & Tangy Cilantro Lime Pansament Cremos, Mason Jar Tex Mex Quinoa & Tangy Cilantro Lime Pansament Cremos, și Salată de pui tocată Tex-Mex cu pansament Cilantro-Lime.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: blender de vase din sticlă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Ungeți o tigaie de sticlă de 8 x 8 inci cu unt. Se amestecă împreună amestecul de pâine de porumb cu oul și laptele. Uniform răspândit în tigaie pregătit și se coace pe raft de mijloc timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Pâine De Porumb
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Pâine Cu Nuci și Stafide
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, Opțional
4
Se scoate din cuptor și se răcește în tigaie timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, Opțional
5
Scoateți din tigaie pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Se amestecă fasolea cu sazonul și se condimentează cu sare și piper. Aruncați salsa cu roșiile. Când este gata de servit, tăiați pâinea de porumb în crutoane de 1/2 inch. Aruncați salata verde cu 3/4 căni de pansament. Într-un fel de mâncare limpede, stratificați salata Tex-Mex începând cu fasolea neagră urmată de brânza Monterey Jack, amestecul de salsa de roșii, cheddarul, romaina îmbrăcată și acoperiți cu crutoanele de pâine de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Monterey Jack Cheese
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
4 Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Felii Subțiri (aproximativ 1-1/4 Lbs.)
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Crutoane
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Crenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, Opțional
Cheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Dientes De Ajo
Amestec Congelat De Mazăre, Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
7
Serviți pansamentul rămas pe lateral.
8
Amestecați toate ingredientele, cu excepția uleiului de măsline, până se omogenizează. În timp ce mașina funcționează, stropiți încet în ulei până se încorporează. Condimentează, după gust, cu sare și piper.
Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Un vin pe care l-ați putea încerca este Brick & Mortar Manchester Ridge Vineyard Chardonnay. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.
Brick & Mortar Manchester Ridge Vineyard Chardonnay