Salată Taco Rămasă

Salată Taco Rămasă
Salata de taco rămasă din rețetă ar putea satisface pofta mexicană în aproximativ 15 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 379 calorii, 15g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Pentru $3.07 pe portie, veți obține un curs principal care servește 1. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de vinaigrette, carne de vită taco, salată verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma smântâna, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Dip Mexican cremos: o utilizare gustoasă pentru resturile de carne taco, Resturi De Ceapă Franceză Curcan Coace / Bun Bucătar Resturi #36, și Supă De Friptură De Vită Rămasă (Și Friptură Rămasă!).

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Burn Cottage Cashburn Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Flori aromate strălucitoare, cassis și fructe roșii care completează notele de condimente și sărate. Palatul este suplu și armonios, cu straturi interesante și elemente umami, textură fină și un finisaj minunat echilibrat.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții1
Scor De Sănătate8
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista