Salată Taco Dip

Taco salata Dip ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 37 calorii. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 28. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre ieftin. Un amestec de sos de piper, pudră de chili, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Salata de Taco a lui Jessica cu sos cremos de Taco, Este-mai ușor-decât-a face-salată tacos (salată taco), și Salată Taco.
Instrucțiuni
În caserola cu microunde de 1 1/2 litru, se sfărâmă carnea de vită. Acoperiți ușor; cuptor cu microunde la maxim 2 minute 30 secunde până la 3 minute 30 secunde sau până când carnea de vită este gătită bine. Se amestecă și se scurge.
Se amestecă ardeiul gras, ceapa, fasolea, sosul de roșii, amestecul de condimente, sosul de piper și usturoiul. Acoperiți bine; cuptor cu microunde la maxim 3 minute. Se amestecă; răspândiți amestecul într-o placă de plăcintă cu microunde de 9 inci. Capac; cuptor cu microunde la maxim 3 până la 4 minute sau până când este fierbinte și cu bule.
Într-un castron mic, amestecați smântâna, 1 lingură de brânză Cheddar și pudra de chili.
Se întinde peste amestecul de carne de vită.
Presărați salată verde și brânză Cheddar suplimentară.
Se servește cu chipsuri de porumb.