Reteta salata Fajita stratificat este gata în aproximativ 2 ore și 20 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten și primar opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 407 calorii. Pentru $2.32 pe portie, veți obține un curs principal care servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați fâșii de vită condimentate, amestec clasic de salată iceberg, benzi de piept de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată Fajita, Salată Fajita De Porc, și Salată De Pui Fajita pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În vas de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri), strat de salată verde, pui și carne de vită; apăsați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Salată Verde
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din Sticlă
2
Puneți guacamole, ardei gras, ceapă și 1 cană de brânză peste carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Guacamol
Brânză
Ceapă
Carne De Vită
3
Se întinde smântână peste brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
Brânză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
4
Se presară cu roșii și restul de 1 cană de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Brânză
5
Capac; refrigerați aproximativ 2 ore pentru a amesteca aromele.
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Burn Cottage Cashburn Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.