Salată Stratificată Fajita
Reteta salata Fajita stratificat este gata în aproximativ 2 ore și 20 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten și primar opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 407 calorii. Pentru $2.32 pe portie, veți obține un curs principal care servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați fâșii de vită condimentate, amestec clasic de salată iceberg, benzi de piept de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată Fajita, Salată Fajita De Porc, și Salată De Pui Fajita pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În vas de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri), strat de salată verde, pui și carne de vită; apăsați ușor.
Puneți guacamole, ardei gras, ceapă și 1 cană de brânză peste carne de vită.
Se întinde smântână peste brânză.
Se presară cu roșii și restul de 1 cană de brânză.
Capac; refrigerați aproximativ 2 ore pentru a amesteca aromele.