Salată Spaniolă De Cartofi
Reteta salata de cartofi spaniolă este gata în aproximativ 1 oră și 15 minute și este cu siguranță un excelent fără gluten, fără lactate și vegetarian opțiune pentru iubitorii de alimente europene. Pentru $ 2.51 pe portie, veți obține o farfurie care servește 4. O porție conține 594 calorii, 6g de proteine, și 42G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, miere, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Încercați Salată De Cartofi Spanioli Fumurii, Ensaladilla Rusa-Salată Spaniolă De Cartofi, și Salată de cartofi spaniolă de Mike-fierul tu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați oțetul, mierea și șofranul într-un vas mic. Se aduce la fierbere la foc mare; scoateți imediat de pe foc și lăsați să stea până se răcește la temperatura camerei.
Combinați maioneza și usturoiul cu amestecul de șofran într-un bol mediu de amestecare și condimentați după gust cu sare și piper.
Gatiti cartofii intr-o oala mare cu apa clocotita, sarata, pana cand se inmoaie.
Scurgeți și feliați 1/2-inch grosime.
Se pune într-un bol mare de servire și se pliază imediat în amestecul de maioneză, roșii, ceapă, cimbru și pătrunjel. Condimentează după gust cu sare și piper.