Salată Slabă De Fasole Mexicană

Salată Slabă De Fasole Mexicană
Salata de fasole mexicană slabă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 262 calorii, 13g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de sare, oțet de cidru, pudră de chili și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salată Slabă De Fasole Neagră Magică, Salată de fasole neagră și porumb - salată mexicană picantă / Garnitură, și Salată Mexicană De Trei Fasole.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, amestecați ingredientele salatei. Într-un castron mic, amestecați ingredientele de pansament cu sârmă până se amestecă.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se toarnă pansament peste salată; aruncați pentru a amesteca. Acoperiți și refrigerați cel puțin 4 ore pentru a amesteca aromele.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate19
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista