Salată siriană

Salată siriană
Ai nevoie de un fel principal fără gluten? Salata siriană ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru 2,52 USD per porție, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13 g de proteine, 21 g de grăsimi și un total de 299 de calorii. Un amestec de salam, prosciutto, măsline umplute cu pimiento și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Vă este adus de Taste of Home. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 66%. Acest scor este solid. Salata siriană, salata siriană de cartofi și salata din Orientul Mijlociu cu lămâie, mentă și usturoi (Salata siriană) sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare de salată, combinați primele 13 ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii Subțiri De Prosciutto, Tăiate Julien4 Felii Subțiri De Prosciutto, Tăiate Julien
2
Se presara cu feta si parmezan. Într-un borcan cu capac etanș, combinați ingredientele pentru dressing; agită bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De Prosciutto, Tăiate JulienFelii Subțiri De Prosciutto, Tăiate Julien
4 Felii Subtiri De Salam Tare, Taiate In Julienne4 Felii Subtiri De Salam Tare, Taiate In Julienne
Felii Subtiri De Salam Tare, Taiate In JulienneFelii Subtiri De Salam Tare, Taiate In Julienne
3
Stropiți peste salată; arunca pentru a acoperi.

Ingrediente

1filefile de hamsii, tocat măruntfile de hamsii, tocat mărunt1filefile de hamsii, tocat măruntfile de hamsii, tocat mărunt82Nuci de orice fel (tocate)conserve de fasole garbanzo sau năut, clătite și scurseconserve de fasole garbanzo sau năut, clătite și scurse200Nuci de orice fel (tocate)castraveți însămânțați tocațicastraveți însămânțați tocați75Nuci de orice fel (tocate)brânză feta mărunțităbrânză feta mărunțită1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)coriandru proaspăt tocatcoriandru proaspăt tocat227Nuci de orice fel (tocate)mozzarella proaspătă, cubatămozzarella proaspătă, cubată1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)brânză procesată cu conținut scăzut de grăsimi (Velveeta), feliatăbrânză procesată cu conținut scăzut de grăsimi (Velveeta), feliată456 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriGreek olives, drainedGreek olives, drained288Nuci de orice fel (tocate)salată de iceberg sfâșiatăsalată de iceberg sfâșiată616 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1 şalotă, rasă sau tocată1 şalotă, rasă sau tocată213Nuci de orice fel (tocate)jar marinat inimi de anghinare sferturi, drenatejar marinat inimi de anghinare sferturi, drenate1086 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1 legătură de spanac proaspăt (aproximativ 3 căni)1 legătură de spanac proaspăt (aproximativ 3 căni)64Nuci de orice fel (tocate)poate măsline coapte feliate, drenatepoate măsline coapte feliate, drenate1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)oregano uscatoregano uscat336 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriparmezan rasparmezan ras8Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăPiper după gustPiper după gust8Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăPiper după gustPiper după gust456 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirisliced pimiento-stuffed olives, drainedsliced pimiento-stuffed olives, drained3roșii de prune, însămânțate și tocateroșii de prune, însămânțate și tocate4feliithin slices prosciutto, juliennedthin slices prosciutto, julienned107Nuci de orice fel (tocate)ceapa rosie tocataceapa rosie tocata94Nuci de orice fel (tocate)torn romainetorn romaine4feliithin slices hard salami, juliennedthin slices hard salami, julienned

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Chardonnay Kumeu River Village cu un rating de 4,3 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Kumeu River Village Chardonnay
Kumeu River Village Chardonnay
Acest vin a fost fermentat 25% în bariche vechi de stejar francez și 75% în rezervoare de oțel inoxidabil, astfel încât stejarul are o influență foarte mică atât asupra nasului, cât și asupra gurii. Acest lucru a permis fructelor vibrante să se manifeste frumos, cu arome vii de lămâie și lămâie și o aromă de cremene, minerală, cu note de smochine și piersici albe. Mijlocul de palat greu arată, de asemenea, o maturitate de piersici, împreună cu o mineralitate acidă crocantă care conferă vinului o revigorare. calitatea curățării. Acest vin este încântător ca aperitiv și chiar mai bine de băut cu pește și crustacee.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate21
Revista