Salată simplă de morcovi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata simplă de morcovi. Această rețetă vegetariană fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo servește 6 și costă 70 de cenți pe porție. O porție conține 168 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. 12 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, miere, stafide și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 93%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Franceză într-o clipă: salată simplă de morcovi cu muștar și nuci, {38 Power Foods} Salată Simplă Franceză De Morcovi Mărunțiți (Carottes Rapees), și Biscuiți Simpli Pentru Tort De Morcovi.
Instrucțiuni
Fierbeți morcovii întregi în apă ușor sărată timp de 8-10 minute până când sunt fragede (sau aburi, dacă preferați).
În timp ce morcovii fierb, folosiți un pistil și mortar pentru a zdrobi usturoiul într-o pastă cu un vârf de sare, apoi adăugați semințele de chimen și bateți puțin mai mult pentru a combina. Se amestecă mierea și sucul de lămâie.
Scurgeți morcovii, lăsați până se răcește suficient pentru a se descurca, apoi feliați pe diagonală și vârful într-un bol de salată. Aruncați bine pansamentul cu morcovii calzi, împrăștiați peste stafide și nuci de pin, apoi stropiți cu uleiul de măsline. Dacă aveți timp, lăsați morcovii să stea la temperatura camerei timp de aproximativ o oră, pentru ca toate aromele să se unească. Chiar înainte de servire, aruncați coriandrul.