Salata simplă de fasole verde ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 44G de grăsime, și un total de 931 calorii. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, oțet de sherry, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Salată simplă de fasole verde cu Dressing de lămâie, Salată Verde Simplă, și Salată verde simplă cu Citronetă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți o cratiță medie la foc mediu-mare și adăugați 2 linguri de ulei de măsline. Odată ce uleiul este fierbinte, scoateți tigaia de pe foc și adăugați boabele de grâu, apoi reveniți la foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Grâu
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați un vârf de sare și lăsați boabele să se prăjească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Adăugați 3 1/2 căni de apă și gătiți până când boabele de grâu încep să se despartă și apa este absorbită în cea mai mare parte, aproximativ 45 de minute. Gust; ar trebui să fie mestecate, dar ferme. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Grâu
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
4
Între timp, aduceți o oală mare cu apă la fierbere la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
5
Adăugați sare până când apa are gust de apă de mare ușoară. Cum vei ști? Gustă o picătură de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
6
Pregătiți o baie de gheață umplând un castron mare cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați câteva cuburi de gheață și aliniați vasul cu o strecurătoare. Amestecați fasolea verde în baia de gheață din filtru pentru a trezi orice fasole care este șchiopătată. Se strecoară și se adaugă în apa clocotită; gătiți 2 până la 3 minute. Folosiți o lingură sau un păianjen pentru a îndepărta fasolea din apă, transferându-le imediat înapoi în baia de gheață. Lăsați-i să stea în baia de gheață câteva minute, învârtindu-i ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Toppinguri, Opționale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Transferați fasolea verde într-un prosop de bucătărie și uscați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
9
Transferați-le într-un bol de servire și refrigerați.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Într-un castron mediu, bateți restul de 2/3 cană de ulei de măsline, oțetul de sherry și oțetul balsamic. Condimentează cu sare și piper și dă deoparte. Când sunteți gata de servit, adăugați boabele de grâu în fasole și stropiți cu vinetă după gust. Aruncați pentru a combina și condimentați cu sare și piper, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Oțet De Sherry
Boabe De Grâu
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Toppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat