Salată Simplă De Fasole Verde
Salata simplă de fasole verde ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 44G de grăsime, și un total de 931 calorii. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, oțet de sherry, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Salată simplă de fasole verde cu Dressing de lămâie, Salată Verde Simplă, și Salată verde simplă cu Citronetă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți o cratiță medie la foc mediu-mare și adăugați 2 linguri de ulei de măsline. Odată ce uleiul este fierbinte, scoateți tigaia de pe foc și adăugați boabele de grâu, apoi reveniți la foc.
Adăugați un vârf de sare și lăsați boabele să se prăjească.
Adăugați 3 1/2 căni de apă și gătiți până când boabele de grâu încep să se despartă și apa este absorbită în cea mai mare parte, aproximativ 45 de minute. Gust; ar trebui să fie mestecate, dar ferme. Pune deoparte.
Între timp, aduceți o oală mare cu apă la fierbere la foc mediu.
Adăugați sare până când apa are gust de apă de mare ușoară. Cum vei ști? Gustă o picătură de apă.
Pregătiți o baie de gheață umplând un castron mare cu apă rece.
Adăugați câteva cuburi de gheață și aliniați vasul cu o strecurătoare. Amestecați fasolea verde în baia de gheață din filtru pentru a trezi orice fasole care este șchiopătată. Se strecoară și se adaugă în apa clocotită; gătiți 2 până la 3 minute. Folosiți o lingură sau un păianjen pentru a îndepărta fasolea din apă, transferându-le imediat înapoi în baia de gheață. Lăsați-i să stea în baia de gheață câteva minute, învârtindu-i ușor.
Transferați fasolea verde într-un prosop de bucătărie și uscați.
Transferați-le într-un bol de servire și refrigerați.
Într-un castron mediu, bateți restul de 2/3 cană de ulei de măsline, oțetul de sherry și oțetul balsamic. Condimentează cu sare și piper și dă deoparte. Când sunteți gata de servit, adăugați boabele de grâu în fasole și stropiți cu vinetă după gust. Aruncați pentru a combina și condimentați cu sare și piper, dacă este necesar.
Fotografie de Kat Teutsch