Salată Simplă De Fasole Verde

Salată Simplă De Fasole Verde
Salata simplă de fasole verde ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 44G de grăsime, și un total de 931 calorii. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, oțet de sherry, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Salată simplă de fasole verde cu Dressing de lămâie, Salată Verde Simplă, și Salată verde simplă cu Citronetă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți o cratiță medie la foc mediu-mare și adăugați 2 linguri de ulei de măsline. Odată ce uleiul este fierbinte, scoateți tigaia de pe foc și adăugați boabele de grâu, apoi reveniți la foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De GrâuBoabe De Grâu
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați un vârf de sare și lăsați boabele să se prăjească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Adăugați 3 1/2 căni de apă și gătiți până când boabele de grâu încep să se despartă și apa este absorbită în cea mai mare parte, aproximativ 45 de minute. Gust; ar trebui să fie mestecate, dar ferme. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De GrâuBoabe De Grâu
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
4
Între timp, aduceți o oală mare cu apă la fierbere la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Adăugați sare până când apa are gust de apă de mare ușoară. Cum vei ști? Gustă o picătură de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Pregătiți o baie de gheață umplând un castron mare cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Adăugați câteva cuburi de gheață și aliniați vasul cu o strecurătoare. Amestecați fasolea verde în baia de gheață din filtru pentru a trezi orice fasole care este șchiopătată. Se strecoară și se adaugă în apa clocotită; gătiți 2 până la 3 minute. Folosiți o lingură sau un păianjen pentru a îndepărta fasolea din apă, transferându-le imediat înapoi în baia de gheață. Lăsați-i să stea în baia de gheață câteva minute, învârtindu-i ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Vermut StropitorVermut Stropitor
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Transferați fasolea verde într-un prosop de bucătărie și uscați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
9
Transferați-le într-un bol de servire și refrigerați.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
10
Într-un castron mediu, bateți restul de 2/3 cană de ulei de măsline, oțetul de sherry și oțetul balsamic. Condimentează cu sare și piper și dă deoparte. Când sunteți gata de servit, adăugați boabele de grâu în fasole și stropiți cu vinetă după gust. Aruncați pentru a combina și condimentați cu sare și piper, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Oțet De SherryOțet De Sherry
Boabe De GrâuBoabe De Grâu
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
11
Serviți imediat.
12
Fotografie de Kat Teutsch
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista