Salată roșie: Radicchio cu vinetă de Chile cu rodie
Salata rosie: Radicchio cu rodie Chile Vinaigrette ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă servește 4 și costă 2,97 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 327 calorii, 6g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână oțet de vin, fistic, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Acesta este adus la tine de SippitySup. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Salată Radicchio cu vinetă de Chile cu rodie, Salată roșie: Radicchio cu vinetă de Chile cu rodie, și Salată de brânză de capră cu rodie cu vinaigretă de rodie de casă / cină progresivă și cadou pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați oțetul de vin roșu, melasa de rodie și fulgii de chili un blender sau un mini robot de bucătărie. Cu mașina în funcțiune, stropiți încet în ambele uleiuri. Opriți mașina și amestecați sucul de lămâie și zahărul; condimentează cu sare și piper negru. Utilizați imediat sau acoperiți și refrigerați până la 3 zile. Agitați bine înainte de utilizare.Pregătiți radicchio: înjumătățiți fiecare cap de radicchio prin miez.
Scoateți miezul din fiecare jumătate făcând o tăietură în formă de v de ambele părți ale miezului; aruncați miezul.
Tăiați radicchio transversal în panglici de centimetru, așezându-le într-un castron mare; pus deoparte.
Adăugați semințele de rodie și nucile de fistic în castron cu panglicile radicchio.
Stropiți deasupra aproximativ 3 linguri de vinaigretă pregătită; aruncați pentru a combina.
Serviți imediat pe plăci individuale. Finalizați cu un vârf de sare roz și o măcinare de piper negru.Ca aceasta: cum ar fi încărcarea...