Salată roșie cu ceapă balsamică
Nevoie de un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură? Salata roșie cu ceapă balsamică ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 6. O porție conține 91 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi considerat un preț rezonabil, costând aproximativ $1.29 pe portie. Dacă aveți la îndemână ceapă, sare kosher, muștar dijon și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, ceea ce este destul de bun. Încercați Salată Roșie Cu Ceapă Balsamică, Supă de conopidă cu ceapă balsamică și salată ofilită, și Ceapă Roșie Murată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
1/4 cană oțet balsamic, 1/4 cană ulei de măsline, 1 linguriță sare și 1/2 linguriță piper.
Coaceți timp de 12 până la 15 minute, până când ceapa este fragedă.
Se scoate din cuptor și se aruncă cu încă 2 linguri de oțet balsamic și se răcește la temperatura camerei.
Bateți împreună șalotele, muștarul, oțetul de vin roșu, 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper într-un bol mic. În timp ce bateți, adăugați 3/4 cană de ulei de măsline până se emulsionează.
Pentru a asambla, aruncați suficientă salată pentru 6 persoane cu pansament, după gust.
Așezați salata pe 6 farfurii și aranjați ceapa deasupra.
Se presară sare și piper și se servește.