Salată Romanesco

Salată Romanesco
Salata Romanesco ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 139 calorii, 1g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână hamsii, frunze de pătrunjel, capere și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Salată marinată Romanesco și conopidă, Salată de fasole Romanesco Broccoli și Cannellini, și Salată Caldă Romanesco & Radicchio Cu Vinai De Șalotă Caramelizată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați capetele romanesco în sferturi, tulpină până la vârf.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RomanescuRomanescu
2
Tăiați miezul dur și orice frunze verzi exterioare.
3
Tăiați din nou pe lungime.
4
Așezați într-un coș cu aburi într-o oală cu aproximativ un centimetru de apă.  
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
Echipamente pe care le vei folosi
2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Presărați floretele romanesco cu puțină sare. Aduceți apa la fierbere. Acoperiți și aburiți până se înmoaie, aproximativ 7 până la 10 minute.  
Ingrediente de care veți avea nevoie
RomanescuRomanescu
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Scoateți buchețelele romanesco din abur, puneți-le într-un castron și răciți-le.2 feliați subțire țelina. Tăiați subțire ceapa roșie, peste Bob.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
RomanescuRomanescu
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
7
Așezați feliile de ceapă roșie într-un castron și acoperiți cu apă. Acest lucru va scoate marginea de ceapă de pe ceapă, facilitând consumul crud în salată.3 zdrobiți întregul cățel de usturoi (nu tăiați, ci doar zdrobiți cu partea plată a cuțitului unui bucătar) și puneți-l în fundul unui castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregiCuișoare întregi
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
Echipamente pe care le vei folosi
Chefs CuțitChefs Cuțit
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
8
Adăugați oțetul și sarea, amestecați pentru a dizolva sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
9
Adăugați hamsia tocată dacă folosiți. Apoi amestecați uleiul de măsline.4 împărțiți pene de romanesco în bucăți mai mici de flori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
RomanescuRomanescu
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
10
Așezați într-un castron mare de servire.  
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
11
Adăugați țelina, ceapa (scursă de apă), pătrunjelul, caperele și coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
12
Scoateți cățelul de usturoi din pansament și adăugați pansament în salata romanesco. Aruncați pentru a acoperi cu pansamentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
RomanescuRomanescu
13
Se lasă la marinat cel puțin 15 minute, de preferință o oră. Chiar mai bine peste noapte.
14
Se presară piper negru proaspăt măcinat pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate55
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista