Salată Romanesco

Salată Romanesco
Salata Romanesco ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 139 calorii, 1g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână hamsii, frunze de pătrunjel, capere și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Salată marinată Romanesco și conopidă, Salată de fasole Romanesco Broccoli și Cannellini, și Salată Caldă Romanesco & Radicchio Cu Vinai De Șalotă Caramelizată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați capetele romanesco în sferturi, tulpină până la vârf.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RomanescuRomanescu
2
Tăiați miezul dur și orice frunze verzi exterioare.
3
Tăiați din nou pe lungime.
4
Așezați într-un coș cu aburi într-o oală cu aproximativ un centimetru de apă.  
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu AburiCoș Cu Aburi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Presărați floretele romanesco cu puțină sare. Aduceți apa la fierbere. Acoperiți și aburiți până se înmoaie, aproximativ 7 până la 10 minute.  
Ingrediente de care veți avea nevoie
RomanescuRomanescu
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Scoateți buchețelele romanesco din abur, puneți-le într-un castron și răciți-le.2 feliați subțire țelina. Tăiați subțire ceapa roșie, peste Bob.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
RomanescuRomanescu
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
7
Așezați feliile de ceapă roșie într-un castron și acoperiți cu apă. Acest lucru va scoate marginea de ceapă de pe ceapă, facilitând consumul crud în salată.3 zdrobiți întregul cățel de usturoi (nu tăiați, ci doar zdrobiți cu partea plată a cuțitului unui bucătar) și puneți-l în fundul unui castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregiCuișoare întregi
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
Chefs CuțitChefs Cuțit
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
8
Adăugați oțetul și sarea, amestecați pentru a dizolva sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
9
Adăugați hamsia tocată dacă folosiți. Apoi amestecați uleiul de măsline.4 împărțiți pene de romanesco în bucăți mai mici de flori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
RomanescuRomanescu
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
10
Așezați într-un castron mare de servire.  
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
11
Adăugați țelina, ceapa (scursă de apă), pătrunjelul, caperele și coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
12
Scoateți cățelul de usturoi din pansament și adăugați pansament în salata romanesco. Aruncați pentru a acoperi cu pansamentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
RomanescuRomanescu
13
Se lasă la marinat cel puțin 15 minute, de preferință o oră. Chiar mai bine peste noapte.
14
Se presară piper negru proaspăt măcinat pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate55
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista