Salată Romanesco
Salata Romanesco ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 139 calorii, 1g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână hamsii, frunze de pătrunjel, capere și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Salată marinată Romanesco și conopidă, Salată de fasole Romanesco Broccoli și Cannellini, și Salată Caldă Romanesco & Radicchio Cu Vinai De Șalotă Caramelizată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați capetele romanesco în sferturi, tulpină până la vârf.
Tăiați miezul dur și orice frunze verzi exterioare.
Tăiați din nou pe lungime.
Așezați într-un coș cu aburi într-o oală cu aproximativ un centimetru de apă.
Presărați floretele romanesco cu puțină sare. Aduceți apa la fierbere. Acoperiți și aburiți până se înmoaie, aproximativ 7 până la 10 minute.
Scoateți buchețelele romanesco din abur, puneți-le într-un castron și răciți-le.2 feliați subțire țelina. Tăiați subțire ceapa roșie, peste Bob.
Așezați feliile de ceapă roșie într-un castron și acoperiți cu apă. Acest lucru va scoate marginea de ceapă de pe ceapă, facilitând consumul crud în salată.3 zdrobiți întregul cățel de usturoi (nu tăiați, ci doar zdrobiți cu partea plată a cuțitului unui bucătar) și puneți-l în fundul unui castron mic.
Adăugați oțetul și sarea, amestecați pentru a dizolva sarea.
Adăugați hamsia tocată dacă folosiți. Apoi amestecați uleiul de măsline.4 împărțiți pene de romanesco în bucăți mai mici de flori.
Așezați într-un castron mare de servire.
Adăugați țelina, ceapa (scursă de apă), pătrunjelul, caperele și coaja de lămâie.
Scoateți cățelul de usturoi din pansament și adăugați pansament în salata romanesco. Aruncați pentru a acoperi cu pansamentul.
Se lasă la marinat cel puțin 15 minute, de preferință o oră. Chiar mai bine peste noapte.
Se presară piper negru proaspăt măcinat pentru a servi.