Salată rapidă de vită Thailandeză
Salata rapidă de vită thailandeză este o fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețetă cu 4 porții. O porție conține 467 calorii, 31g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $2.74 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână tăiței de orez, sos de ardei iute, ardei iute lungi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 18 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării asiatice. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este extraordinar. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salpicon De Vită Măcinat Rapid, Salată Tiger Cries (o salată picantă de vită Thailandeză), și Salată De Vită Thailandeză.
Instrucțiuni
Puneți tăiței într-un castron mare rezistent la căldură.
Se toarnă peste un kettleful de apă și se lasă aproximativ 4 minute până se înmoaie.
Se scurge într-o strecurătoare, apoi se clătește sub apă rece.
Încălziți o tigaie grea antiaderentă la foc mare. Tăiați orice grăsime din fripturi. Când este fierbinte, prăjiți fripturile timp de 2-3 minute pe fiecare parte.
Se ia de pe foc și se lasă să se odihnească în timp ce faci salata.
Se amestecă împreună sucul de lămâie, uleiul vegetal și sosul de pește, se adaugă fâșiile de ardei iute și se amestecă bine.
Combinați mugurii de fasole, coriandrul și busuiocul, apoi amestecați amestecul de var și ardei iute.
Tăiați subțire fripturile în fâșii și aruncați împreună cu celelalte ingrediente. Împărțiți tăiței între patru farfurii și îngrămădiți salata de vită deasupra.
Serviți cu sos dulce de ardei iute, dacă doriți.
Vin recomandat: Chardonnay, Gruener Veltliner, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Gruener Veltliner și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru salata de vită Thailandeză. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Hanna Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.