Salata rapidă de vită thailandeză este o fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețetă cu 4 porții. O porție conține 467 calorii, 31g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $2.74 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână tăiței de orez, sos de ardei iute, ardei iute lungi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 18 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării asiatice. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este extraordinar. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salpicon De Vită Măcinat Rapid, Salată Tiger Cries (o salată picantă de vită Thailandeză), și Salată De Vită Thailandeză.
Instrucțiuni
1
Puneți tăiței într-un castron mare rezistent la căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se toarnă peste un kettleful de apă și se lasă aproximativ 4 minute până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
3
Se scurge într-o strecurătoare, apoi se clătește sub apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
4
Încălziți o tigaie grea antiaderentă la foc mare. Tăiați orice grăsime din fripturi. Când este fierbinte, prăjiți fripturile timp de 2-3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Se ia de pe foc și se lasă să se odihnească în timp ce faci salata.
6
Se amestecă împreună sucul de lămâie, uleiul vegetal și sosul de pește, se adaugă fâșiile de ardei iute și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Sos De Pește
Avocado Hass Ușor Piure
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
7
Combinați mugurii de fasole, coriandrul și busuiocul, apoi amestecați amestecul de var și ardei iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Picături De Sos De Soia
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1 Uncie De Varză Mov, Tocată
8
Tăiați subțire fripturile în fâșii și aruncați împreună cu celelalte ingrediente. Împărțiți tăiței între patru farfurii și îngrămădiți salata de vită deasupra.
Chardonnay, Gruener Veltliner și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru salata de vită Thailandeză. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Hanna Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.