Salată prăjită de sfeclă și Avocado

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați salata de sfeclă prăjită și Avocado. Această rețetă servește 6. O porție conține 388 calorii, 4G de proteine, și 33g de grăsime. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, ceapă cipollini, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Încercați Salată de sfeclă prăjită, Avocado și Nasturel, Salată de sfeclă prăjită cu Avocado, brânză de capră și nuci confiate cu vinetă de miere Dijon, și Salată de sfeclă prăjită și șalotă peste verdeață de sfeclă ofilită și Rucola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Într-un vas mic de copt, frecați sfecla cu ulei de măsline.
Se adaugă apa și se condimentează cu sare și piper alb. Acoperiți bine cu folie și prăjiți timp de 2 până la 2 1/2 ore sau până când este fraged când este străpuns cu un cuțit.
Lăsați să se răcească, apoi curățați sfecla și tăiați-le în bucăți de 3/4 inch.
Transferați într-un castron mare.
Între timp, într-un blender, combinați ceapa tocată cu oțetul de vin roșu, sucul de lămâie, muștarul și mierea. Se condimentează cu sare și piper alb și se amestecă până se omogenizează. Cu mașina pornită, adăugați uleiul de struguri și cele 2 linguri de ulei de măsline într-un flux constant.
Adăugați avocado la sfecla prăjită.
Se toarnă sosul de ceapă deasupra și se aruncă ușor pentru a se combina. Condimentează salata cu sare și piper și servește.