Salată Prăjită De Morcovi, Alune Și Radicchio Cu Rețetă De Miere Și Portocale

Salata prăjită de morcovi, alune și Radicchio cu Rețetă de miere și portocale ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 297 calorii, 4G de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper de mare, morcovi tineri de moștenire, ulei de măsline extravirgin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Food Republic. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Salată Prăjită De Morcovi, Alune Și Radicchio Cu Rețetă De Miere Și Portocale, Rețetă De Salată De Pere Prăjite, Feta, Nasturel Și Alune, și Salată De Sfeclă Prăjită Și Alune Cu Un Pansament Balsamic Cu Miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 km F. Luați două glisări de coajă de pe portocală cu un cojitor de legume și puneți portocala deoparte. Aruncați împreună morcovii, șalotele, coaja de portocală și 3 linguri de ulei de măsline într-un castron mediu. Se condimentează cu sare de mare fină și piper, se aruncă din nou și se întinde pe o foaie de copt. Prăjiți până când morcovii sunt fragede, aproximativ 20 de minute.
Așezați portocala pe placa de tăiere și tăiați puțin de la ambele capete pentru a crea suprafețe plane. Setați portocala pe unul dintre capetele plate. Folosind un cuțit mare și ascuțit, radeți pielea, coaja și cât mai mult din miez de-a lungul curbei fructului. Strângeți orice suc de pe piele într-un castron mic și rezervați.Lucrând peste bol cu sucurile cu un cuțit ascuțit, țineți portocala în mâna nedominantă și folosiți mâna dominantă pentru a tăia segmentul de-a lungul membranei.
Tăiați de-a lungul membranei opuse (într-un V), eliberând segmentul și colectând orice sucuri și fructele în sine în vasul de mai jos. Repetați cu toate segmentele, apoi stoarceți orice sucuri rămase din membrane și aruncați.
Bateți împreună sucul cu restul de 1 lingură de ulei de măsline și mierea. Gustați cu un vârf de radicchio; pansamentul trebuie să fie subtil dulce și nu prea amar.Aranjați radicchio pe un platou. Aranjați morcovii prăjiți, șalotele și segmentele portocalii peste radicchio și acoperiți cu alunele.
Stropiți cu pansamentul și presărați sare de mare în fulgi.
Serviți imediat.Încercați aceste rețete de salate pe Food Republic: Tamarind Beef & Kohlrabi Salad Recipe
Salată De Varză De Bruxelles Cu Rețetă De Vinaigretă Soppressata
Rețetă De Varză De Usturoi Prăjită Și Salată De Quinoa Cu Afine