Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata prăjită cu friptură de legume. O porție conține 404 calorii, 32g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 4 și costă $ 3.64 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de friptură de mușchi, sare și piper kosher, salată romaine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este spectaculos. Încercați Strip steak cu roșii cherry prăjite și piure de legume, Friptură La Grătar Și Salată De Legume, și Friptură la grătar și salată de legume de vară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați fasolea verde și ceapa pe 1 foaie de copt și morcovii și cartofii pe alta; aruncați fiecare cu 1/2 lingură ulei de măsline și 1/2 lingură muștar. Condimentează cu sare și piper. Prăjiți până când sunt fragede și crocante, aproximativ 12 minute pentru fasole și ceapă și aproximativ 20 de minute pentru morcovi și cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Grăsime De Porc înapoi
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Toppinguri, Opționale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
3
Presărați friptura cu condimentul Italian și 1/4 linguriță fiecare sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
4
Încălziți restul de 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați friptura; gătiți 3 până la 4 minute pe fiecare parte pentru mediu rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
6
Transferați pe o placă de tăiere și lăsați să se odihnească 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
7
Lăsați tigaia să se răcească ușor, apoi adăugați oțetul, restul de 1/2 lingură de muștar și 1/4 linguriță de sare. Gatiti la foc mediu, razuind orice bucati rumenite, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Aruncați romaina și endiva cu legumele prăjite și toate, cu excepția a 1 lingură de amestec de oțet, într-un bol mare. Feliați friptura; serviți peste salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Andive
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat