Salată Proaspătă Israeliană

Salată Proaspătă Israeliană
Salata israeliană proaspătă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă face 3 porții cu 126 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 93 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți roșii coapte de viță de vie, suc de lămâie, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, puteți face acest lucru. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 80%. Încercați Cuscus israelian cu mazăre proaspătă și mentă, Cholent Scăzut De Grăsimi: Chaminc Israelian Chamin Israelian (Kosher-Carne), și Salată Israeliană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aruncați roșii, ardei gras roșu, ardei gras verde, castraveți, ridichi, ulei de măsline, scallion, suc de lămâie, sumac și sare împreună într-un bol; lăsați să stea pentru ca aromele să se amestece, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
Ardei RoșuArdei Roșu
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CastraveteCastravete
RidicheRidiche
Ceapa VerdeCeapa Verde
TomateTomate
SumacSumac
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Echipamente

DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții3
Scor De Sănătate44
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista