Salată Pompano cu crustă de mămăligă cu vinetă de ardei picant sote, cicoare și ulei de roșii
Salata Pompano cu crustă de mămăligă cu vinetă de ardei iute, cicoare și ulei de roșii este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 842 calorii, 28G de proteine, și 65g de grăsime. Pentru $ 6.01 pe portie, această rețetă acoperă 41% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți sare și piper, ardei prăjiți, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 77%. Rețete similare includ Prăjituri de pește cu crustă de mămăligă cu sos picant de roșii, Salata Arctic char si rucola cu vinaigrette de rosii, și Salată de ciorbă ofilită cu crutoane de mămăligă și vinetă caldă de roșii Cherry.
Instrucțiuni
1
Într-un bol mare de amestecare, aruncați cicoarea curată cu 3 linguri ulei de măsline extra virgin, suc de lămâie și sare și piper după gust. Împărțiți între 4 plăci, plasând amestecul în centrul fiecăruia. Într-o tigaie de 10 inci până la 12 inci, încălziți 4 linguri de ulei virgin până la fumat. Între timp, dragați fileul pompano și presărați cu piper negru. Așezați cu grijă Pompano crustat în tigaie și gătiți până se rumenesc (aproximativ 3 minute pe fiecare parte). Între timp, se taie aproximativ roșii și a pus în blender cu balsamic, capere și restul de jumatate de cana de ulei de masline extra virgin. Se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Pentru Ungerea Insertului
Andive
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Îndepărtați fileurile pompano și așezați câte unul pe fiecare farfurie peste cicoare. Aranjați vinetă de ardei în jurul farfuriei și stropiți cu ulei de roșii și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Andive
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
3
Într-o tigaie de 10 inci până la 12 inci peste o flacără medie ridicată, încălziți uleiul de măsline virgin până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Virgin
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Adăugați ceapa și cățelul de usturoi până se înmoaie (aproximativ 4 până la 5 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5
Adăugați toți ardeii și, agitând în mod regulat, gătiți până când sunt destul de moi, dar păstrând în continuare textura individuală (aproximativ 10 până la 12 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
6
Se ia de pe foc în vasul mare de amestecare și se lasă să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
7
Într-un bol mic de amestecare, combinați oțetul balsamic, maghiranul și uleiul de măsline extravirgin și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Maghiran
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
8
Turnați acest amestec peste amestecul de ardei răcit și aruncați ușor cu mâinile, având grijă să nu rupeți ardeii. Puneți deoparte pentru utilizare ulterioară sau serviți ca antipasto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier