Salată picantă de Purslane, roșii, castraveți, mentă și pătrunjel
Salata picantă de Purslane, roșii, castraveți, mentă și pătrunjel ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, primal și FODMAP are 81 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,53 USD pe porție. 4 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână sare și piper, pătrunjel cu frunze bine plate, frunze de mentă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de SippitySup. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Salată picantă de Purslane, roșii, castraveți, mentă și pătrunjel, Salată picantă de roșii, piper, castraveți, mentă și pătrunjel, și Salată de Purslane și pătrunjel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați roșiile în jumătăți sau quesrters transversal și strângeți ușor pentru a îndepărta semințele, transferați într-o strecurătoare pentru a se scurge. Într-un bol de salată, amestecați împreună castravetele, purslane, scallions, ierburi și jalapeincrosos.
Bateți împreună uleiul de măsline, sucul de lămâie, oțetul, coaja de lămâie și sarea și piperul după gust.
Se toarnă peste salată și se aruncă. Gustați și reglați condimentul. Dați-l la frigider timp de 20 până la 30 de minute pentru a da aromelor timp să se contopească.
Presărați sumac înainte de servire, dacă doriți.