Salată picantă de Paste cu pui și papion

Salată picantă de Paste cu pui și papion
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata picantă de pui și papion. Această rețetă servește 5 și costă 1,46 USD pe porție. O porție conține 576 calorii, 20g de proteine, și 39G de grăsime. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Un amestec de ardei gras, ardei iute, fâșii de piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma maioneza, puteți urma acest fel principal cu Super! Brownies Cu Unt De Arahide Făcute Mai Ușoare ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată Picantă De Paste Cu Arahide, Salată Picantă De Paste De Hrean, și Salată Picantă De Castraveți Cu Paste pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti pastele conform indicatiilor de pe pachet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
2
Scurgere. Clătiți cu apă rece pentru a se răci; se scurge bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
3
Între timp, într-un castron mare de servire, combinați maioneza și ardeii iute verzi; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute VerdeArdei Iute Verde
MaionezăMaioneză
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați pui, roșii, ardei gras și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
TomateTomate
Pui întregPui întreg
BrânzăBrânză
5
Adăugați paste fierte în amestecul de pui; aruncați ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste FiertePaste Fierte
Pui întregPui întreg
6
Se servește imediat sau se acoperă și se dă la frigider până la servire.
7
Se presară cu ceapă verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde

Echipamente

DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții5
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista