Salată Picantă De Cartofi De Mărar
Salata picantă de cartofi de mărar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 222 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime per portie. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți chimen măcinat, muștar de hrean, cartofi roșii și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 35 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, ceea ce este destul de bun. Încercați Salată De Cartofi De Mărar, Salată De Cartofi De Mărar, și Salată De Cartofi Cu Lămâie-Mărar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați cartofii într-un vas mare și acoperiți cu apă sărată. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la mediu-mic, se acoperă și se fierbe până se înmoaie, 10 până la 15 minute.
Scurgeți și lăsați să se usuce la abur timp de un minut sau două.
Așezați cartofii într-un castron mare și răciți la frigider până la rece, aproximativ 1 oră.
În timp ce cartofii fierb, așezați ouăle într-o cratiță într-un singur strat și umpleți cu apă pentru a acoperi ouăle cu 1 inch. Acoperiți cratița și aduceți apa la fierbere la foc mare. Odată ce apa fierbe, scoateți-o de pe foc și lăsați ouăle să stea în apă fierbinte timp de 15 minute.
Se toarnă apa fierbinte, apoi se răcește ouăle sub apă rece în chiuvetă. Cojiți o dată rece. Tăiați ouăle și puneți-le în castron cu cartofii.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Tăiați ardeii grași în jumătate și îndepărtați semințele, miezul și tulpinile.
Așezați ardeii grași pe o foaie de copt, tăiați părțile în jos.
Tăiați ceapa în jumătate și așezați-o pe foaia de copt, tăiați părțile în jos.
Prăjiți ardeii și ceapa în cuptorul preîncălzit până când pielea legumelor s-a carbonizat pe alocuri, aproximativ 25 de minute.
Îndepărtați bucățile mari de piele arsă și tocați ardeii și ceapa.
Transferați în castron cu cartofii și ouăle.
Într-un castron, amestecați maioneza, muștarul de hrean, ardeii chipotle, sosul adobo, mărarul, usturoiul, chimenul și sarea și piperul până când sunt bine combinate.
Se toarnă pansamentul peste amestecul de cartofi și se aruncă ușor până când cartofii, ouăle și legumele sunt bine acoperite cu pansament. Se răcește înainte de servire.