Salată picantă de calmar cu Năsturel și fasole Lima

Salată picantă de calmar cu Năsturel și fasole Lima
Salata picantă de calmar cu Năsturel și fasole Lima ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.08 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 493 calorii, 38g de proteine, și 19g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți habanero chile, măsline calamatan, fasole lima și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare sunt Salată Farro cu calmar, fasole albă și fasole verde, Salată de fasole Lima, șuncă vindecată și mentă, și Salată de vară de ton ars, fasole Lima și roșii.

Instrucțiuni

1
Într-un vas mare de copt din sticlă, combinați 3 linguri de ulei de măsline cu usturoiul, jalapeo, habanero și coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Habanero ChiliHabanero Chili
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
2
Adăugați calmarul și aruncați pentru a acoperi. Acoperiți și dați la frigider timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalmarCalmar
3
Între timp, într-o cratiță medie, acoperiți fasolea lima cu 2 centimetri de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Tăiați Cubulețe, Dovlecei Galbeni De Vară și/sau DovleceiDovlecei Tăiați Cubulețe, Dovlecei Galbeni De Vară și/sau Dovlecei
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Batoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, TocatăBatoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, Tocată
4
Adăugați frunza de dafin, acoperiți parțial și fierbeți la foc mic până când fasolea este fragedă, 40 până la 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
5
Se ia de pe foc și se lasă fasolea să stea în lichidul lor de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
6
Scurgeți chiar înainte de utilizare și aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Într-o tigaie mare, adâncă, încălziți restul de 1 lingură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cârnat Afumat Johnsonville®, Feliat1 Cârnat Afumat Johnsonville®, Feliat
8
Adăugați slănina și gătiți la foc moderat până când sunt crocante, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
9
Transferați slănina pe o farfurie. Creșteți căldura la mare și gătiți grăsimea de slănină până la sfârâit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
10
Adăugați calmarul și marinada acestuia într-un strat uniform și gătiți, fără a amesteca, până când calmarul începe să devină alb, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
CalmarCalmar
11
Presărați amestecul de condimente peste calmar și gătiți, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 1 minut. Îndoiți ușor slănina, fasolea lima și măslinele și gătiți până se încălzește. Se amestecă jumătate din Vinaigreta de lămâie și se scoate de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Dovlecei Tăiați Cubulețe, Dovlecei Galbeni De Vară și/sau DovleceiDovlecei Tăiați Cubulețe, Dovlecei Galbeni De Vară și/sau Dovlecei
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
CalmarCalmar
12
Într-un castron mare, aruncați năsturelul cu vinaigreta rămasă și transferați-l în farfurii. Se acoperă cu salata caldă de calmar și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
CalmarCalmar
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateExpert
Gata În13 hrs
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista