Salată picantă cu fasole, Cheddar și nuci

Salată picantă cu fasole, Cheddar și nuci
Salata picantă cu fasole, Cheddar și nuci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.59 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 1 porții cu 725 calorii, 27G de proteine, și 50g de grăsime fiecare. Un amestec de migdale, avocado, fasole și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma avocado, puteți urma acest fel principal cu mousse de avocado cu ciocolată / mousse de avocado cu ciocolată neagră rapidă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Încercați Cârnați De Curcan Cu Fasole Picantă, Salată Picantă De Fasole Tocată, și Grâu de piatră cu brânză Cheddar și fasole neagră picantă-Meatless Monday pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți și scurgeți boabele de rinichi, tăiați roșiile uscate și rupeți felia de brânză în bucăți mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Ulei De Măsline Extra Virgin GoyaUlei De Măsline Extra Virgin Goya
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
2
Puneți verdeața amestecată într-un castron și acoperiți cu fasole, roșii uscate, brânză cheddar și nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
Ulei De Măsline Extra Virgin GoyaUlei De Măsline Extra Virgin Goya
Verde MixtVerde Mixt
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
3
Se amestecă împreună uleiul de măsline, oțetul balsamic și sosul fierbinte într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
4
Se toarnă pansamentul peste salată.
5
Rapid, ușor și sănătos-unul dintre prânzurile mele preferate!
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții1
Scor De Sănătate75
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista