Salată Panzanella
Salata Panzanella ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 218 calorii, 6g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți ferm busuioc, usturoi, castraveți și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca garnitură. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Salată Panzanella, Salată Panzanella, și Salată Panzanella pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 (mediu-înalt).
Tăiați pâinea în felii de 8 (1 inch grosime); tăiați felii în jumătate, dacă doriți.
Stropiți roșiile și ceapa cu 2 lingurițe. ulei, se clatina pentru a acoperi.
Grătiți roșiile și ceapa, acoperite cu capac pentru grătar, peste 350 până la 400 (mediu-înalt) încălziți 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau până când sunt ușor carbonizate.
Tăiați grosolan roșiile și ceapa la grătar și puneți-le într-un castron mediu.
Adăugați 2 Linguri. ulei, castraveți și următoarele 3 ingrediente. Condimentează cu sare și piper după gust.
Periați feliile de pâine cu 1 lingură rămasă. ulei de măsline. Grătar, fără capac pentru grătar, peste 350 până la 400 (mediu-mare) încălziți 1 până la 2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor și se prăjesc.
Așezați felii de pâine la grătar pe farfurii individuale de servire; se acoperă cu amestec de roșii.