Salată Panzanella

Salată Panzanella
Salata Panzanella ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 218 calorii, 6g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți ferm busuioc, usturoi, castraveți și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca garnitură. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Salată Panzanella, Salată Panzanella, și Salată Panzanella pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 (mediu-înalt).
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Tăiați pâinea în felii de 8 (1 inch grosime); tăiați felii în jumătate, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De PâinePâine De Pâine
3
Stropiți roșiile și ceapa cu 2 lingurițe. ulei, se clatina pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
4
Grătiți roșiile și ceapa, acoperite cu capac pentru grătar, peste 350 până la 400 (mediu-înalt) încălziți 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau până când sunt ușor carbonizate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Tăiați grosolan roșiile și ceapa la grătar și puneți-le într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Adăugați 2 Linguri. ulei, castraveți și următoarele 3 ingrediente. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Subţire-Subţire-
7
Periați feliile de pâine cu 1 lingură rămasă. ulei de măsline. Grătar, fără capac pentru grătar, peste 350 până la 400 (mediu-mare) încălziți 1 până la 2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor și se prăjesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
Așezați felii de pâine la grătar pe farfurii individuale de servire; se acoperă cu amestec de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista