Salată nouă de cartofi cu vinetă de ceapă Sotată

Noua salată de cartofi cu vinetă de ceapă Sotată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 195 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, sare și piper, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este minunat. Încercați New York Strip cu brânză albastră, gem de ceapă Vidalian și salată caldă de cartofi cu vinetă de muștar, Cartofi dulci de cartofi dulci cu Vinaigrette de ceapă verde, și Salata Arctic char si rucola cu vinaigrette de rosii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie medie la foc mediu.
Se adaugă ceapa și se sotează până se rumenesc ușor.
Adăugați șalotul și usturoiul și gătiți încă 1 minut.
Se ia de pe foc și se adaugă oțetul.
Se toarnă amestecul peste cartofii calzi, se adaugă pătrunjelul și se amestecă pentru a se combina. Condimentează cu sare și piper.