Salată Nouă De Cartofi Cu Brânză Feta
Noua salată de cartofi cu brânză Feta ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă $ 2.68 pe portie. O porție conține 445 calorii, 8g de proteine, și 28G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de cartofi noi, ceapă verde, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Salată de cartofi cu brânză Feta și măsline, Salată grecească de cartofi cu brânză Feta, măsline Kalamatan și Dressing de Oregano, și Plăcintă cu cartofi cu praz și brânză Feta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți cartofii și apa pentru a acoperi la fierbere și gătiți 25 de minute sau doar până se înmoaie; se scurge bine. Se răcește ușor și se taie în pene.
Bateți împreună uleiul și următoarele 4 ingrediente într-un castron mare; adăugați cartofi, ceapă verde și brânză feta, aruncând pentru a acoperi. Acoperiți și răciți cel puțin 2 ore sau până la 8 ore.
Se presară cu pătrunjel înainte de servire.
Serviți peste verdeață mixtă de salată, dacă doriți.