Salată Nicoise De Ton La Grătar

Salată Nicoise De Ton La Grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata Nicoise de ton la grătar. Pentru $6.16 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian are 487 calorii, 33g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 183 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați cartofi noi, fasole, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oțetul de șampanie, puteți urma acest fel principal cu Sampanie Jello Parfaits-Scăzut De Calorii ca desert. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 98%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Salată Nicoise Cu Ton La Grătar, Salată De Ton La Grătar Ni, și Salată De Ton La Grătar Cu Ni pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați împreună oțet, tarhon, muștar, șalotă, sare și piper. Bateți încet în ulei pentru a face o vinetă. Puneți tonul într-un vas larg, puțin adânc, stropiți peste tot cu 2 linguri de vinetă, acoperiți și răciți timp de 30 de minute. Rezervați vinaigreta rămasă.Pregătiți un grătar pentru gătit la foc mediu. Aranjați tonul pe grătar și gătiți 5 până la 7 minute pe fiecare parte sau până când tonul atinge coacerea dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Transferați pe o farfurie. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, fulgi în bucăți mari. Aranjați tonul, cartofii, fasolea verde, roșiile, măslinele, ceapa și oul pe un platou mare și serviți cu vinetă rezervată pe lateral pentru a lingura deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Tunan în meniu? Încercați să vă împerecheați cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Ai putea încerca Merlotul regizorului. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului nostru din 2014 oferă lux și un palat rotund și plin. Parfumul său demonstrează fructe roșii și negre cu note de anason și lemn condimentat. Suculent la intrare, vinul se lărgește și devine catifelat pe gust, cu arome de prune, loganberry și cireș negru accentuate de note subtile de condimente de fasole espresso și vanilie prăjită. Taninurile medii susțin corpul acestui vin, oferind rafinament în finisajul său. Perechi frumos cu piept, cotlet de porc la grătar și linguine cu pesto.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate72
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista