Salată Nicoise
Salata Nicoise ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 2. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian are 234 calorii, 24g de proteine, și 7g de grăsime per portie. Pentru $ 4.15 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper, roșii cherry, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este super. Încercați Salată Fierbinte Nicoise, Nicoise Salad, și Nicoise Salad pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente într-un borcan mic; acoperiți bine și agitați puternic. Pune deoparte.
Spălați fasolea; îndepărtați capetele. Aranjați fasolea într-un abur de legume peste apă clocotită. Acoperiți și aburiți 5 minute sau până când sunt crocante.
Spălați cartofii. Gatiti in apa clocotita pentru a acoperi 20 de minute sau doar pana cand se inmoaie.
Se scurge și se răcește ușor.
Tăiați cartofii în felii groase de 1/4 inci.
Combinați fasolea verde, cartoful, ardeiul roșu dulce și ceapa; aruncați ușor.
Adăugați jumătate din amestecul de oțet; aruncați ușor. Acoperiți și răciți 2 ore.
Ungeți friptura de ton cu 1/2 linguriță de ulei de măsline.
Locul pe raft de o tigaie broiler acoperite cu spray de gătit. Se fierbe la 5 1/2 inci de la căldură (cu ușa cuptorului electric parțial deschisă) 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau până când fulgii de pește sunt ușor atunci când sunt testați cu o furculiță. Fulgi de pește în bucăți.
Așezați spanacul pe o farfurie de servire. Aranjați uniform amestecul de fasole verde, tonul, roșiile și măslinele peste spanac.
Stropiți amestecul de oțet rămas uniform peste salată.