Salată Mixtă De Legume
Nevoie de un garnitură fără gluten și vegană? Salata de legume mixtă ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 152 calorii. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Dacă aveți oțet, ceapă, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată De Legume Mixte I, Salată Mixtă De Legume, și Salată Mixtă De Legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti legumele amestecate pe aragaz sau in cuptorul cu microunde pana cand sunt crocante.
Scurgeți; așezați într-un castron mare.
Adăugați boabele de rinichi, țelina, ceapa și ardeiul verde. Într-o cratiță la foc mediu, aduceți zahărul, oțetul și amidonul de porumb la fiert, amestecând constant, până se îngroașă. Se răcește ușor.
Se toarnă peste legume și se aruncă. La frigider.