Salata mixtă de fructe și brânză este o fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 6 și costă 61 de cenți pe porție. O porție conține 78 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați afine, sos de semințe de mac, struguri și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Salată Mixtă De Fructe, Salată Mixtă De Fructe Și Legume, și Salată Mixtă De Pui Cu Fructe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În robotul de bucătărie, așezați 1/4 cană de căpșuni, dressing și zahăr. Acoperire; procesați cu mișcări rapide de pornire și oprire până la netezire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
2
Într-un castron mediu, amestecați 1/2 cană de căpșuni rămase, pepene galben, struguri, afine și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni
Afine
Pepene Galben
Brânză
Struguri
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se toarnă pansamentul peste amestecul de fructe; aruncă.