Salată Minestrone
Salata de rețetă Minestrone ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 390 calorii. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 216 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sparanghel, fasole, ardei prăjiți și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este grozav. Încercați Bulionul de legume și Minestrone-le bouillon de L. L. L. gumes et la minestrone, Salată Minestrone, și Salată Minestrone pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați 12 uncii de cartofi roșii sau cartofi roșii într-o cratiță medie și acoperiți cu apă rece. Aduceți la fierbere și gătiți până când cartofii sunt fragede când sunt străpunși cu o furculiță, aproximativ 10 minute.
Întindeți-le pe o foaie de copt pentru a se răci, apoi tăiați cartofii în monede de 1/2 inch.
Aduceți o oală mare cu apă la fiert și adăugați 1 linguriță de sare. Pregătiți un castron cu apă cu gheață.
Adăugați 8 uncii de fasole verde, tăiate în jumătate și 1 kilogram de sparanghel, tăiate și tăiate în bucăți de 1 inch, astfel încât acestea să aibă aproximativ dimensiunea pastelor pe care le utilizați și blanch legumele doar până când sunt verde strălucitor, 1 până la 2 minute. Scoateți legumele din apa fierbinte cu un păianjen sau o strecurătoare, clătiți-le cu apă rece și scufundați-le în apa cu gheață până se răcește complet, apoi scurgeți-le, uscați-le și lăsați-le deoparte.
Adăugați 1 kilogram gemelli sau tubetti (sau orice paste scurte pe care le alegeți) în apa clocotită și gătiți până la al dente.
Scurgeți pastele și puneți-le într-un castron mare pentru a se răci puțin.
Aruncați cartofii, sparanghelul, fasolea verde, 1/2 cană pesto, o cutie de 15 1/2 uncie cannellini fasole (scursă și clătită), un borcan de 6 uncii ardei prăjiți, feliați în fâșii și sare și piper după gust. Dacă pregătiți din timp, combinați toate ingredientele cu 1 până la 2 ore înainte de servire.
Retipărit cu permisiunea de la ce trebuie să facă o gazdă?: 313 idei și inspirații pentru divertisment fără efort de Susan Spungen. Copyright 2013 de Susan Spungen. Publicat de Artisan, o divizie a Workman Publishing Company, Inc
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Puteți încerca Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto