Salată mexicană tocată (Pico De gallo)
Reteta salata tocata Mexican (Pico De gallo) ar putea satisface pofta Mexican în jurul valorii de 15 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo are 39 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 58 de cenți pe porție. 38 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați suc de lime, ceapă, coriandru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta funcționează bine ca un preț foarte rezonabil Hor d ' oeuvre. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 95%. Rețete similare includ Noțiuni de bază mexicane: Pico De gallo, Burgeri mexicani de curcan cu Pico De Gallo, și Chinoan Mexican și fasole cu Pico De Gallo.
Instrucțiuni
Se amestecă toate ingredientele împreună într-un castron mediu cu niște condimente, apoi se pune la frigider pentru a se răci. Ai putea face asta cu o zi înainte. Cu aproximativ 20 de minute înainte de a fi gata de mâncare, scoateți salata și aduceți-o înapoi la temperatura camerei.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pico De Gallo în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.