Salată mexicană de orez și fasole
Salata mexicană de orez și fasole ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 202 calorii, 7g de proteine, și 3G de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 1,02 USD pe porție. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, fasole fără sare, cremă fără grăsimi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o accesibil rețetă pentru fanii mâncării mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 74%. Încercați Salată Mexicană De Orez Cu Fasole Neagră, Avocado Și Ardei Iute Roșu, Săriți orezul și încercați salata Quinoa-Quinoa mexicană cu fasole neagră și porumb, și Orez Mexican Și Fasole pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti orezul conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Combinați smântâna și 1 lingură de salsa, amestecând bine. Pune deoparte.
Combinați orezul brun, 2/3 cană salsa, ceapa verde și următoarele 3 ingrediente într-un bol mare, amestecând ușor. Aranjați 1 cană de salată pe fiecare dintre cele 4 farfurii individuale de salată. Puneți amestecul de orez uniform pe salată.
Se presară uniform cu brânză. Se acoperă uniform cu amestec de smântână.