Salată Mexicană De Orez Cu Fasole Neagră, Avocado Și Ardei Iute Roșu

Salată Mexicană De Orez Cu Fasole Neagră, Avocado Și Ardei Iute Roșu
Rețeta salată mexicană de orez cu fasole neagră, Avocado și ardei iute roșu este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 2 și costă 1,99 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 678 calorii. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați avocado, fasole, roșii cherry și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma fasolea neagră, puteți urma acest fel principal cu Fasole neagră și desert de cartofi dulci ca desert. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 10 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este spectaculos. Încercați Carne de vită Chilli cu fasole neagră și salată de avocado, Salată mexicană tocată cu fasole neagră și Avocado, și Săriți orezul și încercați quinoa-salată mexicană de Quinoa cu fasole neagră și porumb pentru rețete similare.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate93
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista