Salată mexicană de creveți
Salata mexicană de creveți este un fel principal mexican. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, 30 întregi și pescatarian are 225 de calorii , 27 g de proteine și 8 g de grăsime per porție. Pentru 3,76 USD per porție , această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Taste of Home necesită ceapă, pudră de chili, chimen măcinat și piper. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Cu un scor de 69% , acest fel de mâncare este solid. Încercați Salata mexicană de fasole , Pizza cu salată mexicană Fiesta și Salata mexicană de cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați primele nouă ingrediente; adăugați creveți. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați la frigider pentru 30 de minute.
Așezați creveții pe patru frigărui de metal sau lemn înmuiat; aruncați amestecul de ceapă. Folosind clești cu mâner lung, umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit și acoperiți ușor grătarul.
Prăjiți creveții, acoperiți, la foc mediu sau prăjiți la 4 inchi de la foc timp de 3-4 minute pe fiecare parte sau până când creveții devin roz.
Împărțiți salata verde în patru farfurii; deasupra cu creveți.
Serviți imediat cu dressing.