Salată mexicană cu roșii, ceapă roșie și sos de Avocado

Salata Reteta Mexican cu rosii, ceapa rosie si sos de Avocado ar putea satisface pofta Mexican în aproximativ 5 minute. Această rețetă servește 10. Acest fel de mâncare are 102 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime per portie. Pentru 97 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de avocado, suc de lămâie, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Salată de Paste mexicane cu pansament cremos de Avocado, Salată mexicană de Quinoa cu pansament cremos de Avocado #SundaySupper, și Salată mexicană tocată cu sos cremos de avocado cu iaurt grecesc de Cilantro Lime pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Construiește-ți salata pe un platou mare. Folosiți salata salopetă ca pat, apoi stratificați roșiile și împrăștiați ceapa roșie în jurul platoului.
Tăiați avocado pe jumătate pe lungime tăind în jurul gropii. Separați jumătățile și scoateți groapa cu o lingură, apoi folosiți lingura pentru a scoate avocado de pe piele.
Așezați avocado într-un castron de procesor de alimente și combinați cu suc de lămâie, ceapă roșie tocată, cilantro, sare grosieră și apă. Se macină până când amestecul de avocado este neted, apoi se toarnă uleiul în pansament. Reglați condimentele și turnați peste salată, apoi serviți. Pansamentul poate fi depozitat 3 sau 4 zile într-un recipient etanș.