Salată Mexicană
Reteta salata Mexicana este gata în aproximativ 12 minute și este cu siguranță un mare fără gluten, primar și întreg 30 opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 4 și costă 1,51 USD pe porție. Această garnitură are 325 calorii, 3G de proteine, și 29G de grăsime pe porție. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 29 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de ulei extravirgin, roșii coapte de viță de vie, tei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 97%. Încercați Salată de fasole neagră și porumb - salată mexicană picantă / Garnitură, Salată Mexicană, și Salată Mexicană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați avocado în jumătate, lucrând în jurul gropii. Separați cele 2 jumătăți.
Îndepărtați groapa și scoateți carnea de avocado cu o lingură. Puneți avocado și îngrămădiți în centrul unui platou mare. Semințe și roșii de pană și aranjați în jurul avocado.
Întindeți ceapa feliată peste platou.
Presărați platoul cu coriandru. Strângeți sucul de 2 lămâi uniform peste legume. Se condimentează cu sare grosieră.
Stropiți platoul cu ulei și serviți.