Salată Mesclun cu sos de ceapă-ghimbir
Salata Mesclun cu sos de ceapă-ghimbir ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 282 calorii. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Dacă aveți la îndemână unt, ulei de măsline, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sos De Salată Mesclun, Salată de Mesclun și roșii cu sos de miere-lămâie, și Friptură de fustă la grătar și salată Mesclun cu pansament Miso pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Într-un castron mediu, aruncați pâinea cu untul și pătrunjelul și condimentați cu sare.
Întindeți crutoanele pe o foaie de copt cu margini și coaceți-le aproximativ 20 de minute, sau până se rumenesc.
Condimentați feliile de ceapă cu sare și piper și stropiți-le ușor cu ulei de măsline pur. Într-o tigaie mare sau tigaie, prăjiți feliile de ceapă la foc moderat până se înmoaie ușor și se înnegrește în pete pe ambele părți, aproximativ 18 minute.
Tăiați ceapa carbonizată în zaruri de 1/2 inch.
Într-un castron mare, bateți uleiul de măsline extravirgin cu oțetul, șalota, ghimbirul și usturoiul. Se amestecă ceapa carbonizată și se condimentează cu sare și piper.
Adăugați mesclun și aruncați bine.