Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata mediteraneană proaspătă. O porție conține 151 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 10 și costă 82 cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, fasole cannellini, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Buzunare proaspete de creveți mediteraneeni și Avocado Pita, Salată Mediteraneană, și Salată Mediteraneană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti vinaigreta, combinați primele 7 ingrediente într-un castron mic. Adăugați treptat ulei, amestecând cu un tel până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinetă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Pentru a pregăti salata, combinați feniculul și următoarele 6 ingrediente (prin roșii) într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Fenicul
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Stropiți vinaigreta peste salată, aruncând până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinetă
4
Se presară cu semințe de floarea soarelui. Acoperiți și răciți cel puțin 1 oră.