Salată mediteraneană de vinete și orz

Salată mediteraneană de vinete și orz
Salata mediteraneană de vinete și orz ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 722 calorii, 17g de proteine, și 46G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.39 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți acompaniament: 1 bucată ricotta salata, vinete, mentă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, ceea ce este destul de bun. Încercați Salată mediteraneană de vinete și orz, Salată mediteraneană de vinete și orz, și Salată Mediteraneană De Orz pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți rafturile cuptorului în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Aruncați vinetele și dovleceii cu 5 linguri de ulei, 3/4 linguriță de sare și 3/4 linguriță de piper într-un castron, apoi întindeți-le în 2 tigăi mari de mică adâncime (adâncime de 1 inch). Prăjiți legumele la cuptor, amestecând ocazional și schimbând poziția tigăilor la jumătatea coacerii, până când legumele sunt maronii aurii și fragede, 20 până la 25 de minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Combinați legumele în 1 tigaie și răciți, rezervând altă tigaie pentru răcirea orzului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
OrzOrz
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1
Încălziți 2 linguri de ulei într - o oală grea de 3 până la 4 litri la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi gătiți scallion, chimen, coriandru și cayenne, amestecând, până când sunt parfumate, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați orz și gătiți, amestecând până când este bine acoperit cu Ulei, încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrzOrz
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
3
Adăugați bulion și apă și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, acoperit, până când tot lichidul este absorbit și orzul este fraged, 30 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrzOrz
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
4
Se ia de pe foc și se lasă să stea, acoperit, 5 minute.
5
Se transferă în tava de copt superficială rezervată și se întinde pentru a se răci rapid, neacoperit, la temperatura camerei, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
1
Bateți împreună sucul de lămâie, usturoiul, zahărul și restul de 1/4 linguriță de sare, 1/4 linguriță de piper și 3 linguri de ulei într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Adăugați orz, legume prăjite și ingredientele rămase în castron cu pansament și aruncați până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
OrzOrz
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Se servește cu felii de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1
Salata poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită, acoperită. Reveniți la temperatura camerei înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții4
Scor De Sănătate61
Revista