Salată Mediteraneană De Somon

Salată Mediteraneană De Somon
Salata de somon mediteranean ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 233 calorii, 21g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $2.53 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de file de somon, ardei gras, orzo și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este spectaculos. Încercați Salată Mediteraneană De Somon Și Cartofi, Somon Mediteranean, și Somon Mediteranean pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
2
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
SareSare
3
Presărați somonul uniform cu sare, oregano și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
SomonSomon
SareSare
4
Așezați pe o tigaie pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit. Se fierbe 10 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
5
Lăsați să stea 5 minute; rupeți în bucăți de mușcătură cu 2 furculițe.
6
Combinați pastele, somonul, spanacul și ingredientele rămase într-un castron mediu; aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
SomonSomon
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Antica Chardonnay (Mountain Select) cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Chardonnay 2017 este vibrant și bogat cu arome ispititoare care duc la un miez ferm de arome de pere, mere și caise umbrite de stejar ușor condimentat. La gust, vinul oferă strat după strat de arome persistente. Vinul evidențiază puritatea varietală cu eleganță și prospețime pe gust.Chardonnay a fost cules de la viță de vie în vârstă de 4 până la 31 de ani din porțiuni selectate din nouă blocuri de viță de vie, care sunt plantate la o altitudine de 1.413-1.494 picioare. Selecția din acest an a cuprins 10 Clone Chardonnay—nouă Burgundian și aclamata selecție Heritage Weimer—care împreună creează complexitatea aromelor și aromelor pe care le căutăm pentru Chardonnay-ul nostru montan.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate84
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista