Salată Mediteraneană De Pui
Salata mediteraneană de pui necesită în jur 35 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $1.77 pe portie. O porție conține 353 calorii, 29G de proteine, și 14g de grăsime. Vă este adus prin simple rețete. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Dacă aveți la îndemână ceapă, salată de andive, piept de pui și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Încercați Salată Mediteraneană De Pui, Salată Mediteraneană De Pui, și Salată Mediteraneană De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă ceapa tocată cu oțetul într-un bol și se lasă deoparte. Această decapare rapidă va scoate marginea cepei.
Braconați puiul: aduceți 1 1/2 litri de apă la fiert și adăugați aproximativ 2 linguri de sare.
Tăiați pieptul de pui pe jumătate transversal și puneți-l în apă. Reduceți focul la minim și lăsați puiul să gătească foarte ușor, abia la foc mic, timp de 10-15 minute, până când este gătit.
Combinați celelalte ingrediente ale salatei: în timp ce puiul gătește, amestecați uleiul de măsline, caperele, măslinele, fulgii de chile și oregano într-un castron mare.
Tăiați sau tăiați puiul: când puiul este gata, așezați-l pe o tăietură pentru a se răci.
Adăugați ceapa în bol cu măslinele. Odată ce puiul s-a răcit suficient pentru a fi manevrat, tăiați-l în zaruri sau mărunțiți-l.
Combinați puiul, pătrunjelul, cu alte ingrediente pentru salată: amestecați ușor puiul și pătrunjelul cu măslinele.
Adăugați sare și piper negru după gust.
Se servește cald, la temperatura camerei sau răcit.