Salată Mediteraneană De Morcovi
Nevoie de o garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Salata mediteraneană de morcovi ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 295 calorii, 7g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, harissa, brânză feta și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Burgeri vegetarieni mediteraneeni cu sos de mentă-iaurt și salată de morcovi, Sambharo de morcovi / cum se face salată caldă de morcovi Gujarati, și morcov sambharo , cum se face salata de morcovi gujarati pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați morcovii, căței de usturoi și aproximativ 1/2 cană de apă într-o tigaie medie la foc mare. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul, acoperiți și fierbeți până când morcovii sunt doar fragezi când sunt străpunși, 4 până la 5 minute.
Între timp, într-o măsură de sticlă, amestecați ulei de măsline, oțet, chimen și harissa. Puneți cățelele de usturoi fierte cu o furculiță și bateți în pansament.
Se toarnă peste morcovi calzi și se amestecă ușor pentru a acoperi.
Se adaugă sare după gust.
Se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Mound morcov amestec pe plăci și înconjoară cu măsline kalamata și brânză feta.
Asocierea vinului: Syrah piperat, cu arome solide de fructe întunecate, ierburi și măsline. Cel mai bun în împerecherea noastră: Stolpman 2003 (Santa Ynez Valley, CA; 25 USD), Syncline Milbrandt Vineyard 2004 (Columbia Valley, WA; 22 USD) și Qup 2004 (Central Coast, CA; 16 USD).
Punți de aromă: amărăciunea în vin poate echilibra dulceața în morcovi sau, așa cum spune bucătarul Briwa, "amărăciunea poate face lucrurile să aibă un gust de ADULT."Aromele de măsline pe care le puteți găsi într-un Syrah o fac pentru acest fel de mâncare; notele din plante păstrează pasul cu chimenul. Aromele profunde și concentrate de fructe din vin înmoaie Harissa picantă.