Salată Mediteraneană De Cuscus

Salată Mediteraneană De Cuscus
Salata de cuscus mediteranean necesită aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 395 calorii. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți ulei de măsline, ceapă Cipollini culeasă, muștar dijon și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Funcționează bine ca o farfurie. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 59%. Încercați Salată Mediteraneană De Cuscus, Salată Mediteraneană De Cuscus, și Salată Mediteraneană De Cuscus pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Ungeți 1 lingură ulei de măsline pe roșii (rezervând restul) și prăjiți aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
3
Scoateți din cuptor, lăsați să se răcească și tăiați în pene.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Fierbeți cuscusul până la al dente așa cum ați face pentru paste, scurgeți bine și aruncați cu 1 lingură de ulei de măsline rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
5
Pentru pansament, adăugați oțetul într-un blender și înlocuiți capacul. Porniți blenderul și prin deschiderea de alimentare adăugați, câte 1 pe rând, usturoiul, muștarul, sarea și piperul. Lăsând blenderul să funcționeze, adăugați uleiul de măsline într-un flux subțire lent. Puneți deoparte scurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Aruncați împreună cuscusul, roșiile, ardeiul gras, frunzele de mentă, ceapa cipollini și castravetele cu suficient pansament pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă CipolliniCeapă Cipollini
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
7
Serviți pansament suplimentar pe lateral.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista