Salată Mediteraneană De Cartofi
Nevoie de o garnitură fără gluten și fără lactate? Salata mediteraneană de cartofi ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 12 porții cu 94 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați slănină, oțet de cidru, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Salată Mediteraneană De Cartofi, Salată Mediteraneană De Cartofi, și Salată Mediteraneană De Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În cratiță de 3 litri, încălziți 1 inch apă până la fierbere.
Adăugați cartofi. Acoperiți și încălziți până la fierbere; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți 10 până la 15 minute sau până se înmoaie; scurgere. Se răcește ușor.
Tăiați cartofii în cuburi de 3/4 inch; așezați într-un castron mare.
Între timp, căptușiți placa cu microunde cu prosop de hârtie cu microunde.
Așezați slănina pe un prosop de hârtie; acoperiți cu un alt prosop de hârtie cu microunde. Cuptor cu microunde la maxim 2 până la 3 minute sau până când slănina este crocantă. Crumble bacon.
Se amestecă slănina, roșiile, ceapa și măslinele în cartofi calzi în cuburi. Într-un castron mic, amestecați pansamentul și oțetul; se toarnă peste amestecul de cartofi, amestecând ușor pentru a acoperi legumele.
Se servește cald sau rece.